150 hét, 150 csütörtök esti imádság

Három évvel ezelőtt a bezárult a világ, ültünk otthonainkban és nem tudtuk hogyan tovább. De ezzel egyidőben ki is tágultak a határok, megnyíltak az online csatornák és beléphettünk egymás életébe.
Ekkor kezdődött a gyülekezeti YouTube csatornán az esti ima, ahol összegyűlhettünk, és ha nem is láttuk egymást, de összekapcsolódhattunk és megnyithattuk a szívünket egymás és Isten felé.
Aztán lassan újra kitágult a világ, megnyíltak a zárt kapuk, de mi „csütörtökiek” nem hagytuk abba.
150 csütörtök nagyon hosszú idő, ez alatt bennem is hatalmas változás történt: közelebb kerültem Istenhez és soha nem gondolt szavak, gondolatok forognak bennem.
Kitartó, hűséges közösség lettünk, 21 órakor otthonaikból fohászkodunk és visszük kéréseinket, hálaadásainkat az Úr elé.
Általában 15-19-en kulcsoljuk imára a kezünket ebben a fél órában és minden alkalommal érezhető a minket összekötő szeretet.
És bár élő egyenes adásban „csak” majd huszan vagyunk, de már több mint 15000-en imádkoztak velünk a világ minden tájától.
Ezután is szeretettel várok minden közös imára vágyót csütörtökönként 21 órakor élő közvetítéssel a Budai Református Egyházközség YouTube csatornáján.
https://www.youtube.com/@BudaiReformatusEgyhazkozseg
Itt hallgathattok bele a november 23-i imádságba:
https://www.youtube.com/watch?v=Tz5LMu9VzmE&t=287s
Fördős Kata missziói gondnok

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük