Beszámoló az adventi családi napról

Mély hálával tölt el minket, hogy idén is több mint száz fővel vehettünk részt ezen a különleges családi napon november 26-án. A gyerekek izgalmas programokban vettek részt: papírszínház, énektanulás és kézműves hangszerek bemutatása- néhány a sok közül.

Amint a szülők és nagyszülők kijöttek az Istentiszteletről, csodálatos közös pillanatokat élhettünk meg, amikor mindenki együtt készítette az adventi koszorúkat. Ez a közös alkotás több mint 80 gyönyörű koszorú megszületését eredményezte.

Ez a nap nemcsak az alkotásról, hanem a közösség erejéről és a meghittségről is szólt. Isten mosolygó arcát éreztük, ahogy ránk nézett, miközben ez a sok kis gyermek alkotott.

Az esemény során egyháztáji vásárt is tartottunk, ahol finomságokat kóstolhattunk, és a Budatéka is jelen volt adventi, karácsonyi könyvkínálatával. Egy igeverssel szeretnénk megosztani e nap szellemiségét:

“Mindig örüljetek. Szüntelenül imádkozzatok. Minden helyzetben legyetek hálásak, mert ez Isten akarata Krisztus Jézusban tettetekben.” 1 Thesszalonika 5:16-18.

Köszönjük, hogy részt vettek a gyülekezeti tagok ebben a meghitt és emlékezetes napon. 💫

Tóth Eme

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük