Baba-mama kör csütörtök 10.00-13.00

Szeretettel várjuk az édesanyákat és kisgyermekeiket  minden csütörtökön délelőtt, 10-13 óra között  a gyülekezeti Baba-mama körbe. 

Helyszín: fűtésszezonban a Tisztás teremben vagyunk, máskor a baba-mama szobában a bérleményben.

Bejelentkezés: Kis-Tóth Klári, klara.kistoth@gmail.com +36 70 70 16 116

Kedves Mamák és Picúrjaik!

Ha kicsit kimozdulnátok otthonról a babával, társaságba mennétek és végre beszélgetnél egy jót, akkor ezt gyermekeddel együtt is megteheted. Szeretettel várunk a baba-mama körbe! 

Ez a csoport egy olyan támogató közösség, amiben a gyülekezet hasonló élethelyzetben lévő mamáival, babáival és kisgyermekeivel találkozhatsz. 

Beszélgetünk anyaságról, gyermeknevelésről, hitéleti kérdésekről, nőiségről, családról, munkáról, párkapcsolatokról -és még mindenről, ami a mamákat foglalkoztatja éppen.

A puha szőnyegeken és a kis asztaloknál sok játékkal várjuk a kicsiket, akiknek pelenkázó, és kis konyha segítik az ellátását. A mamák pedig kényelmes kanapékon vitathatják meg az élet nagy kérdéseit, egy bögre teával a kezükben.

Havonta egyszer Ugrin Erzsébet pszichológus is eljön közénk, aki óriási tapasztalatával nyújt segítséget, minden hozzá intézett kérdésetekkel kapcsolatban.

Bemutatkozás:

Kis-Tóth Klári vagyok, négy gyermekes anyuka, régi baba-mama tag -akinek a gyerekei már kiöregedtek a körből… Jelenleg én koordinálom a csoportot, ha nálam bejelentkezik valaki, hogy szeretné magát kipróbálni a baba-mamán, akkor elküldöm az aktuális információkat e-mailben. Illetve van egy levelezőlistánk is, arra igény szerint felveszem az újonnan érkező mamákat. 

Kedvcsináló gondolatok baba-mamás anyukáktól:

„A baba-mama kör tagjai fontos támogató kör voltak nekem is annak idején, barátságok szövődtek az anyukákkal. És most jó látni, hogy a gyerekek belenőttek a gyülekezetbe, már a “babáink” egy konfis csoportba járnak.”

„Nekem nagyon sokat jelentett ez a lelki feltöltődés a kisbabás, otthon ülős időszakban. Jó volt együtt lenni, közösen énekelni, imádkozni, a babákkal járó mindennapi dolgokat egy szeretetteljes közegben átbeszélni. A babáim is szerették, lekötötte őket a sok játék és a többi pici.”  

Szeretettel várunk!

Klári és a Baba-mama kör

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük