KÉPES BESZÁMOLÓK, GALÉRIÁK

Szeretethíd a Szobi utcai hajléktalalanok lábadozó kórházában

  Már több mint tíz éves hagyománya van, hogy a gyülekezetünk -erre belső elhívást érző -tagjai meglátogatják a Szobi utcában a Hajléktalan Lábadozó Kórház betegeit. A májusi látogatásunk mindig a Szeretethíd…

Szeretethíd virágokból

Virágültetés cserkészekkel a Szilágyi Dezső tér 3. társasház udvarán   Virágokat ültettünk a Szilágyi Dezső tér 3. Társasház udvarán a cserkészekkel. Köszönjük a segítséget, hogy a parókia udvara egy kicsit…

Helyszínt biztosítottunk a szeretethídhoz a csepeli hittanosoknak

A Bocskai István Református Oktatási Központ Apáczai Csere János Szakközépiskola hittanosai Nagy Betti hittan tanárnő vezetésével az idén is nálunk, a Budai Református gyülekezetben léptek fel a Szeretethídra. A templomi padok,…

Ruhaadományok rászorultaknak

A gyülekezetben összegyűlt adományokat péntek este a lelkes önkéntesek átválogatták, szortírozták, majd szombaton délelőtt megpakoltuk a Református Szeretetszolgálat kölcsönbe kapott mikobuszát és Kovács Dávid segítsegével elszállítottuk Cegléd- Ugyerbe az ottani tanyavilágban élő rászorultak részére.

Beszámoló az adventi zengő-bongóról

Nagy örömmel adok hírt, hogy ismét összegyűltünk babákat és mamákat megmozgató, zenés, ölbéli játékokra a budai gyülekezet Baba-mama szobájában.

Beszámoló az adventi családi napról

Mély hálával tölt el minket, hogy idén is több mint száz fővel vehettünk részt ezen a különleges családi napon.
,

Ifi-konfi hétvége 11.12-14.

7 ifivezetővel és majd 50 gyülekezeti ifissel, konfirmandussal Piliscsabán ifi-konfi hétvégén vettünk részt a Béthel Missziói Otthonban.

Beszámoló a reformációi megemlékezésről

A Tabulatúra régizene együttes zenés megemlékezést tartott a reformációról a templomunkban.

Beszámoló a Hittanos tanévnyitóról

A tegnapi napon a Budai Egyházközség hittanos tanévnyitó istentiszteletén vehettünk részt.

Gyülekezetlátogatáson jártunk Berekböszörményben

Gyülekezetlátogatáson jártunk Berekböszörményben

Beszámoló: Ars Sacra – Szent Művészet

Gyülekezetünk, a missziói bizottság szervezésében, több mint tíz éve, hogy bekapcsolódott az Ars Sacra fesztivál helyszínei közé.

Beszámoló az őszi Zengő-Bongóról

Apróságok serege lepte el anyukáikkal a baba-mama szobát (Csillagvirág Családi Bölcsöde), ahol Znamenák Rita zenetanárnő ölbéli, zenés játékokkal varázsolt el kicsiket és nagyokat egyaránt.