Beszámoló az őszi gyülekezeti családos kirándulásról

GYÜLEKEZETI ŐSZI CSALÁDOS KIRÁNDULÁS

A gyülekezeti családi kirándulásunk ragyogó napsütésben, csodálatos őszi tájban telt a Nagyfejű Csajkó Tanösvényen. A túra során három meghatározó állomáson keresztül elmélkedtünk Isten szeretetéről és gondviseléséről, ahogyan azt az ige hirdeti: „Lássátok, milyen nagy szeretetet tanúsított irántunk az Atya, hogy Isten gyermekeinek neveztetünk! És azok is vagyunk.” (1 János 3:1)

Az első állomáson az örömre és arra emlékeztünk, hogy Isten gyönyörködik bennünk. Ahogyan egy szülő örömmel nézi gyermekét, szerelmes a kedvesét, úgy tekint ránk is szeretettel és büszkeséggel a Mennyei Atya.

A második állomáson a bizalom és vezetés volt a téma. Jézus tanítása szerint olyanoknak kell lennünk, mint a gyermekeknek, akik feltétlen bizalommal követik szüleiket. Ezt az állomást egy szép imaginációs gyakorlat tette különlegessé, ahol behunyt szemmel, a nap sugarai alatt átadtuk magunkat ennek az érzésnek.

A harmadik állomáson arról elmélkedtünk, hogy Isten gyermekeiként örökösök vagyunk. Isten örökséget készített számunkra: az örök életet. Ez a kegyelmi ajándék emlékeztet arra, hogy családtagokként részesei lehetünk Isten szeretetének és ígéreteinek.

A kirándulás játékokkal és imádsággal zárult, megerősítve közösségünket és az összetartozás örömét.

Tóth Eme

0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük