Céladakozást hirdetünk Pásztory Ádám teológus életmentő kezelésére

Gyűjtés Pásztory Ádám teológus életmentő kezelésére

Meggyógyulhat az ember, ha 54 évesen az egyik legagresszívebb fajta agydaganattal diagnosztizálják? Össze lehet gyűjteni 10-20 eurós mikroadományokból 85.000 eurót egy ilyen betegség kezelésére? Melyik nehezebb? – kérdezhetnénk Jézus után szabadon.

Pásztory Ádámmal négy évig dolgozhattam együtt a Magyarországi Református Egyház Kommunikációs Szolgálatán. Kreatív, érzékeny, hívő szakembert ismertem meg benne, akitől sok minden más mellett azt tanultam, hogy nem kell félni a nehezebb utat választani.

Ő most nehéz úton jár, igyekszik igennel válaszolni a feltett kérdésekre. Betegségéről, közelmúltbeli életmentő műtétéről és a hosszú távú reményt adó németországi kezelésről itt ír bővebben a tőle megszokott derűvel:  https://4fund.com/cvcs3g

Nincs egyedül ebben a küzdelemben: vele van az a Jézus, akinek nemcsak a bénát áll hatalmában meggyógyítani, de a bűnt is megbocsátani. És vele van egyházunk is, amelynek vezetői országos gyűjtést hirdettek: https://reformatus.hu/egyhazunk/hirek/tamogatas-pasztory-adam-kezelesere-a-zsinat-elnoksegenek-korlevele/

Álljunk mellé mi is, ha tudunk!

Sokak nevében:

Feke György budai presbiter

Ui: Aki nem tud a megadott módon támogatást küldeni, azok a gyülekezetünk számlájára is befizethetnek céladományt, de a megjegyzésbe feltétlenül tüntessék fel a célt: „Pásztory Ádám javára”. A hozzánk befizetett céladományokat diakóniai szolgálatunk továbbítja a címzett részére.

Interjú Pásztory Ádámmal EZEN a linken megtekinthető.
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük