Kedves Családok!

Nagy szeretettel várunk benneteket az idei tavaszi gyülekezeti családos hétvégén Piliscsabára, amit az evangélikus Béthel Missziói Otthonban tartunk. A hétvége május 10-12. között, péntek estétől-vasárnap ebédig tart.

A hétvége témája: Hogyan van jelen Isten a világban?

Változó világunkban hogyan tapasztalhatjuk meg Isten jelenlétét a szívünkkel, a fejünkkel, a kezünkkel és a közösség ölelésében és hogyan építhetjük az Ő országát?
Érdekes kisebb előadások, csoportos beszélgetések, gyerekfoglalkozások, közös éneklés, közös túrázás, játék, tábortűz stb. lesz a hétvége programja.

Nagyon szép helyen leszünk, zöld, parkos, barátságos környezetben, nem messze Budapesttől. A hétvégét mindenkinek szeretettel ajánljuk, kicsi és nagyobb gyerekekkel is. Azoknak is, akik már voltak korábban és azoknak is, akik még sosem voltak, mert bátran lehet így ismerkedni, barátkozni, beszélgetni, hiszen mindannyian olyan hétköznapi szülők vagyunk, akik keresik Isten jelenlétét a mindennapi életükben. A hétvége jó alkalom egy kis megállásra, lelki töltődésre szerető közösségben.

Ha valaki szeretne barátot, ismerőst hívni, azt is tegye bátran. Szeretettel várjuk! Kérjük regisztráljatok!

Részletek:
Részvételi díj (szállás+étkezés)
Felnőtt: 28.000 Ft/hétvége
3-14 éves korig: félár
0-3 éves korig: ingyenes

Ezen a linken tudtok regisztrálni: https://forms.gle/MERyoB7ddAND4K428