Tanévzáró programok

Gyereknapi Modern Art Orchestra koncert

Szeretettel várunk minden gyermeket és családjaikat a világhírű MAO együttes gyereknapi koncertjére. A 70 perces előadás során zenészek mesélnek a zenéről, a jazzről, az improvizációról, emellett természetesen zenélnek is nekünk.

Időpont: 2022. május 28. szombat 11 óra

Helyszín: Szilágyi Dezső téri református templom kertje

Pünkösdi Gyülekezeti Nap

Szeretettel várjuk gyülekezetünk és hittanosaink családjait az idei Pünkösdi Gyülekezeti Napra. A közös istentisztelet után külön gyermek- és felnőttprogramokon vehetünk részt, majd egy közös ebédre is sor kerül, melyre itt lehet jelentkezni.

Helyszín: Szilágyi Dezső téri református templom

Időpont: 2022. június 6. hétfő 10 óra

Családi hittanos tanévzáró

Hálásak vagyunk minden hittanos gyermekért, akiket kísérhettünk, és akik minket is kísértek ebben az évben a Jézussal járt úton. Sok szeretettel várunk benneteket ennek a tanévnek a megünnepléseként a tanévzáró istentiszteletünkre sok játékkal, kézműveskedéssel, üzenettel, áldással. A kincsgyűjtő füzeteket ne hagyjátok otthon, ha nincs, adunk!

Helyszín: Szilágyi Dezső téri református templom

Időpont: 2022. június 12. vasárnap 11 óra

Napközis tábor

Szeretettel várunk idén is minden nagycsoportot végzett és alsó tagozatos gyermeket a Budai Református Gyülekezet napközis táborába, melyet 2022. jún. 20–24. között tartunk Budapesten a Szilágyi Dezső téren minden nap 8–16 óra között. A táborban egy bibliai téma köré építve sok-sok történet, barkács, ének, Istenre és egymásra figyelés, bóklászás, sport, játék várja a gyerekeket. Az alábbi jelentkezési lappal azt szeretnénk előzetesen felmérni, hogy hány gyermekre számíthatunk. Részletek hamarosan! (Költség: 20.000 Ft) Kapcsolat: veresanna.gyulekezet@gmail.com (Veres Anna, lelkipásztor)

Helyszín: Szilágyi Dezső téri református templom

Időpont: 2022. június 20–24. minden nap 8–16 óra között