Világimanap 2021. március 5. 21.30 YouTube | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss
Világimanap 2021. március 5. 21.30 YouTube

Világimanap 2021. március 5. 21.30 YouTube

A világimanap története során soha sem kellett úgy készülnünk egy alkalomra, hogy annyi kérdés vetődött volna fel a szervezőkben, mint most. Kétséges, hogy együtt lehetünk-e gyülekezeteinkben 2021. március első péntekén. Ezek a kétségek a Covid 19 vírus tombolása közepette szerte a világban megvannak, közös nyomorúságunk összeköt bennünket a Föld lakóival, és formálja könyörgéseinket gyógyulásért, szabadulásért, biztos menedékért a bajban.

2021. március 5. péntek 21.30 esti ima (Thaly Tünde)

Online alkalmainkat ez az anyag segíti:

https://www.meot.hu/index.php/noi-m/vilagimanap-2021-vanuatu

Az idei liturgiát elkészítő vanuatui asszonyok által választott igevers, a világimanap cím témája most igazi bátorítást, erősítést ad aggodalmaink, félelmeink közepette.
Biztos alapra építsünk!

Aki kősziklára épít

Aki tehát hallja tőlem ezeket a beszédeket, és cselekszi azokat, hasonló a bölcs emberhez, aki kősziklára építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, tomboltak a szelek, és nekirontottak annak a háznak, de nem dőlt össze, mert kősziklára volt alapozva. Aki pedig hallja tőlem ezeket a beszédeket, de nem cselekszi, hasonló a bolond emberhez, aki homokra építette a házát. És ömlött a zápor, és jöttek az árvizek, tomboltak a szelek, és beleütköztek abba a házba; és az összedőlt, és teljesen elpusztult. Máté 7,24-27