Családi hétvége Május 27-29. | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

Családi hétvége Május 27-29.

2022. MÁJUS 27-29. Piliscsaba

Szeretettel hívunk minden gyülekezeti családot az idei Tavaszi Családos Hétvégére Piliscsabára.
 
Helyszín: Piliscsaba Béthel Ház  – csendes környezet az erdő közelében, több kisebb és nagyobb terem, hatalmas kert, fatemplom, kisjátszótér. 

https://bethel.lutheran.hu/wordpress/ )

Időpont: május 27-29., (2 éjszaka, péntek délutántól vasárnap ebédig)

Résztvevők: Várjuk a gyülekezetünkbe járó családokat, családos csoportok tagjait, de szeretettel várunk házi csoportba egyelőre nem járó családokat is, tehát barátokat, ismerősöket is el lehet hívni bátran! 🙂

Program: lelki töltődés, előadás, csoportbeszélgetések, közös éneklés, játék, sport, kirándulásElhelyezés: 2-3-4 ágyas fürdőszobás, felújított szobákban. Ára: teljes ellátással (napi 3x étkezés) felnőtteknek: 8400 Ft/fő/nap + 100 Ft IFA, 3-14 éves korig: 4200 Ft/fő/nap, 0-3 éves korig: ingyenes.Ágynemű ára egyszeri 1500 Ft, de lehet hozni is, és akkor ingyenes!

Megjegyzés: egy “Testvéri Alap”-ot szeretnénk létrehozni, ahová fel lehetne ajánlani támogatást azoknak a családoknak, akiknek megterhelő lenne több főre kifizetni a hétvége költségeit. Kérjük, hogy aki adományt tud adni, vagy akinek szüksége van anyagi segítségre, az az űrlap kitöltésénél ezt jelezze!

ELŐLEG: A foglaláshoz kérjük 2000 Ft/fő előleg befizetését március 15-ig. Az előleg fizetésének módja: utalással a gyülekezet számlaszámára. Budai Református Egyházközség OTP 11701004-20060958

JELENTKEZÉS: kérjük, hogy az alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek, hogy szeretnétek részt venni a Családos Tavaszi Hétvégén (később még módosítható), mivel a foglaláshoz fontos tudnunk a létszámot.

JELENTKEZÜNK