Adakozás a templom felújítására | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss
Adakozás a templom felújítására

Adakozás a templom felújítására

Templomunk belső felújítása 2019 őszén megkezdődött. A munka elvégézésre nagymértékű állami támogatásból van lehetőségünk, saját erőnkből erre képtelenek lennénk. 
Ugyanakkor a támogatás keretében nem tudunk minden költséget elszámolni, és a felújítás ideje alatt növekednek a gyülekezet egyéb kiadásai is. 
Ezért arra kérjük és hívjuk a budai gyülekezet tagjait, hogy 2020 folyamán rendszeres gyülekezeti támogatásuk mellett áldozatos módon támogassák adományukkal a templom belső felújítását. Ha összefogunk, ha mindenki a tőle telhetőt hozzá teszi, akkor az éves 10 millió Ft-os összeget össze tudjuk gyűjteni. Hogy értsük az arányokat: arra volna szükségünk, hogy minden gyülekezeti tagunk legalább napi  50 ft-tal,  (egy kifli árával)  támogassa a felújítási munkákat. Ekkor tudna akkor összeg összegyűlni, amivel a megkövekedett kiadások tudnánk fedezni 2020-ban.
A közös adakozással azt is ki tudjuk fejezni, hogy fontos számunkra a templom felújítása, és hogy ez közös célunk akaratunk és álmunk. 
 
A támogatást bankszámlaszámunkra lehet utalni, vagy az istentiszteletek előtt, után vagy a lelkészi hivatalban lehet befizetni készpénzzel vagy bankkártyával.
Hisszük, hogy ha összefogunk, akkor közös álmunk megvalósul, és a gyülekezet javát és Isten dicsőségét szolgáljuk adományunkkal. 
 
Köszönjük a támogatást, az imádságot, és minden gyülekezeti tagunk segítségét!