Mélyszegénységben elő családnak vittünk adományokat

Mélyszegénységben elő családnak vittünk adományokat

Diakóniai adományokat vittünk Cegléd- Ugyerbe a tanyavilágba egy mélyszegénységben élő, több gyerekes családnak, bútorokat, ágyat, asztalt, matracokat, konyhai edényeket, ágyneműt, ruhaneműt.

Az MRSZ- től kölcsön kapott teherautót Kovács Dàvid diakóniai önkéntesünk vezette, aki az üzemanyag költséget is fedezte. Köszönjük Dávid, hogy – nem először – odaszántad az idődet, erődet, most még az ünnepnapodat is!
Köszönet a 304. KCSSCSCS tagjainak, Bercinek aki a felpakolásban, Tamás Gyuszinak, aki a lepakolásban segédkezett.
Mi most így ünnepeltünk, de hála van a szívünkben, hogy segíthettünk, amivel tudtunk egy nagyon szegény családon!
S.D.G!

Nekem az olyan böjt tetszik, amikor leoldod a jogtalanul fölrakott bilincseket, kibontod a járom köteleit, szabadon bocsátod az elnyomottakat, és összetörsz minden jármot!

Oszd meg kenyeredet az éhezővel, vidd be házadba a szegény hajléktalant, ha meztelen embert látsz, ruházd fel, és ne zárkózz el testvéred elől!

Akkor eljön világosságod, mint a hajnalhasadás, és hamar beheged a sebed. Igazságod jár előtted, és az Úr dicsősége lesz mögötted.

Ha segítségül hívod az Urat, ő válaszol, ha kiáltasz, ezt mondja: Itt vagyok! Ha majd senkire sem raksz jármot, nem mutogatsz ujjal, és nem beszélsz álnokul,

ha falatodat megosztod az éhezővel, és jól tartod a nincstelent, akkor fölragyog a sötétben világosságod, és homályod olyan lesz, mint a déli napfény.

Az Úr vezet majd szüntelen; kopár földön is jól tart téged, és csontjaidat megerősíti. Olyan leszel, mint a jól öntözött kert, mint a forrás, amelyből nem fogy ki a víz.” Ézs 58, 6-14

Üdv Csenki Zsuzsa
diakóniai gondnok
0 válaszok

Hagyjon egy választ

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük