Hittanos kincsgyűjtés

Kedves Gyerekek és Szülők!

Februártól júniusig egy nagy-nagy kincsgyűjtésben vehettek részt ovitól egészen 6. osztályig.

A hitoktatók vagy a templomban szolgálók szeretnének megajándékozni benneteket egy-egy matricagyűjtő füzettel. Ezt bármelyik vasárnapi istentiszteletre magatokkal hozhatjátok a Szilágyi Dezső téri református templomba, és ott az istentisztelet után 1-1 matrica kerül beragasztásra a füzetetekbe. Amint összegyűlik 3 db matrica, a hitoktatótok vagy egy templomban szolgáló felnőtt megajándékoz titeket 1-1 bibliai szereplőt ábrázoló kártyával. Jó kincsgyűjtést!

Vasárnapi istentiszteletek a templomban – ahol a matricák és a kártyák mellé kézzel nem megfogható kincseket gyűjthet az egész család:
10 óra: hagyományos istentisztelet (igehirdetés, énekek, imádság, áldás, közösség – felsős korú gyerekekkel is bátran látogatható)
11 óra: családi istentisztelet (gyerektanítással és a felnőtteknek szóló igehirdetés alatt barkáccsal – a gyerektanítás és a barkács leginkább a 6–9 éves gyerekek korosztályi sajátosságainak felel meg, de ennél kisebbeknek és nagyobbaknak is szép, családi együttlét tud lenni ez az istentisztelet)
19 óra: könnyűzenés istentisztelet (dicsőítő énekekkel kísért formailag szabadabb istentisztelet – felsős korú gyerekekkel is bátran látogatható)

A 10 órás és a 19 órás istentisztelet élő és visszanézhető közvetítését megtaláljuk a gyülekezet YouTube-csatornáján is.
Nagy örömmel várunk benneteket!