Szíriai gyerekek megsegítése | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

Szíriai gyerekek megsegítése

Kedves Gyerekek!

Izgalmas kalandra hívunk benneteket április minden vasárnapján.  Képzeltben elrepülünk Szíriába, hogy megismerjük az ottani református gyermekek életét.  Az ő Hét legszebb órájuk nehéz körülmények között zajlik, nincs béke a hazájukban.

Ti budai gyerekek segíthettek nekik, hogy minél többen együtt örülhessenek és megismerhessék Jézust a Megváltót.

Arra kérünk benneteket, hogy szüleitek segítségével minden áprilisi vasárnapon hozzatok pénzadományt, amit a hó végén közösen megszámolunk és elküldjük a szír vasárnapi iskolásoknak.

Kedves Szülők!

12 szíriai gyülekezet vasárnapi iskola programjain 3-14 év közötti gyermekek vesznek részt hetente: bibliai történetekkel ismerkednek, játszanak, közösségi programokon vesznek részt, különböző vallású fiatalok tanulják a békés együttélés szabályait, és a traumafeldolgozásban is segítséget kapnak. A kezdeményezéssel már több mint 1500 különböző felekezetű gyereket és fiatalt tudtak elérni.

A heti rendszerességgel vezetett foglalkozások mellett, évente három alkalommal tábort is szerveznek a gyermekek számára.  Ehhez a programhoz szeretnénk csatlakozni mi Budai hitoktatók a ti közreműködésetekkel.

Köszönjük, ha minden áprilisi vasárnap hozzá segítitek a gyerekeket, hogy átélhessék: Adni jó!