Szeretethíd beszámoló – Csillagvirág Családi Napközi | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss
Szeretethíd beszámoló – Csillagvirág Családi Napközi

Szeretethíd beszámoló – Csillagvirág Családi Napközi

A Budai Református Egyházközség Csillagvirág Családi Napközije sem maradhatott ki a Szeretethídból. Tavaly még csak az udvarba merészkedtünk, de idén nagyot gondoltunk és a Franklin utcai játszóteret választottuk színhelyül.

A Budavári Önkormányzat munkatársai minden segítséget megadtak, így lett engedélyünk és sok-sok szerszámunk.
A gyerekek, a lelkes szülők, nagyszülők, a Köles baba-mama kör anyukái és csemetéi, a Csana önkéntesei, Anna a gitárral, Jámbor Judit a fényképezőgépével, Dávid a kamerával és mi Ingriddel 10-kor indultunk, hogy bevegyük a várat azaz a homokozót.
Mikor a megtelt táblát ki lehetett volna akasztani a játszóra kiosztottuk az ének szövegeket, Anna belecsapott a húrok közé és a majd 60 jelenlévő lelkesen csalogatta a napocskát, ütötte össze a tenyerét, énekelt önfeledten. A sok süti, gyümölcs és finom innivaló bátorságot adott kicsiknek és nagyoknak, így aki csak tudott ásót, seprűt, kapát ragadott és hipp-hopp megújult a homokozó.
A gyerekek jutalma pálcán bólogató cica, bárány és kutyus volt, a miénk a sok elismerő pillantás, a kedves szavak és az öröm ,hogy újra megtapasztalhattuk jobb adni, mint kapni.
Fördős Kata

Képek itt