Nyitott Templomok Napja | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss
Nyitott Templomok Napja

Nyitott Templomok Napja

Ars Sacra Fesztivál – Nyitott Templomok napja – 2018 szeptember 15 szombat 

 

A Szilágyi Dezső téri Református Gyülekezet különleges hangfürdővel várja templomába az érdeklődőket.

A részletes program itt olvasható, szeretettel várunk 

2018. szeptember 15.

 

18 órától Templom séta Róka Zsuzsa idegenvezető segítségével, Milyen titkai vannak egy templomnak?
 
19 órától a Budapest Show Kórust hallhatjuk, (http://bsk.hu/) repertoárjukban a könnyűzene sokféle ága megtalálható: pop, rock, musical, jazz, gospel, spirituálé, filmzene, és még sok meglepetés, mindez mozgással és tánccal fűszerezve, élőzenei kísérettel.
 
20 órától a Romano Glaszo műsorával várunk mindenkit (http://romanoglaszo.hu/ ) Az Emberi Hang Művészeti Csoport tevékenysége a népzene, világzene, néptáncok, klasszikus balett és modern táncok, táncdrámák feldolgozása és színpadra állítása.
Légy Te is részese egy varázslatos zenei utazásnak!
 
21 órától Gulyás Csilla hárfa művész és tanítványa Mikus Adrienn lesz a vendégünk (http://www.gulyascsilla.hu/), hogy csodás hangszerükön örökzöld melódiákkal örvendeztessék meg a publikumot.
 
22 órától Kéringer László (ének), (https://keringerlaszlo.hu/ és Pataki Tóth Orsika (gitár-ének) koncertjén a német dalirodalom jelentős szerzőinek (Mozart, Weber, Schubert, Schumann, Mendelssohn) műveiből hallhatnak egy csokorravalót.
 
A koncertek azaz a hangfürdők után a szünetekben a fellépők kedvenc ételivel ismerkedhetünk meg: mi a kedvenc sütijük a BSK énekesinek, ki szereti legjobban a tojásos lecsót a Romano Glaszo művészei közül és milyen finomságra vágyik egy hárfaművész?
 
A programok előtt a gyülekezet lelkészei kínálnak útravalót az estéhez.

 

További programok:

www.ars-sacra.hu

Fördős Kata +36 30 4888254