Nyári tábor 2013 | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss
Nyári tábor 2013

Nyári tábor 2013

https://plus.google.com/u/0/photos/116798918466136778438/albums/5917139426736923953?authkey=CPHQ7PGp5ozWvAE

Vélemények   a táborból:

Nagyon hálás vagyok a táborért. A rengeteg találkozásért, beszélgetésekért. A reggeli bibliaolvasások sokat segítettek az elmélyülésben. Sajnos nem tudtam minden előadáson és műhelymunkán részt venni. Ugrin Erzsi előadásai és a személyes beszélgetés sok gondolkodni valót adott.

Az életutas beszélgetések és az esti kötetlen beszélgetések még bensőségesebbé tették a közösségi programokat és így sokkal inkább otthon érzem magamat a gyülekezetben. Köszönöm, hogy ezt lehetővé tették. Az angyalkázás pedig különösen jót tett a lelki igényeimnek J Egy javaslatot tennék még a következő táborra: az idősekkel jobban keverhetnék mondjuk az ifis csoportokat…

Úgy érzem az a hét megváltoztatta az életemet. Jól felépített egymásra épülő tábori foglalkozások (bibliaolvasás, előadások, imák, dicsőítések). Hálálás köszönet a lelkészeknek, szervezőknek. Köszönet, hogy itt lehettem, tanulhattam, fejlődhettem és egy teljesen más emberként mehetek vissza a hétköznapokba.

Nagyon tetszett, hogy az apukák összefogtak és nagyon jól megszervezték a 2 fiú csoport foglalkozását. Szuper volt a lelki programok felépítése. Kérem, hogyha lehetséges az összes tábori szolgálónak köszönjék meg név szerint a munkáját.

Az ellátás jó volt, nyers zöldség több kellett volna. Az elhelyezés megfelelő.  A személyzet gondosan udvariasan végezte a munkáját. Összességében jól éreztem magam. A csoportvezető és a csoporttársak kedvesek voltak., segítőkészek. Hitben erősödtem, de még van mit fejlődnöm.

Köszönöm a szervezők munkáját, az előadók készülését! Jó volt újra együtt lenni, „jövőre veled ugyanitt”.

Hálás vagyok a nagyon sok munkáért, ami közrejátszott abban, hogy ennyire jól szervezett lett  a tábor fizikai és lelki értelemben is. Köszönjük a rákészülést, a minket is felkészítő e-maileket! A sok tájékoztató felirat az ajtókon nagyon jó volt és az is, hogy sok-sok írott emlékeztető anyaggal térhettünk haza.

Első táborunk volt a családunkkal. A gyülekezet új tagjai vagyunk és ez az egy hét különösen fontos volt számunkra, hogy a gyülekezet részeivé váljunk. Ez az öt nap többet számított, mintha öt évet lettünk volna csak a templom falai között. Az emberek, a családok befogadó közösségéért nagy hálával tartozunk a szervezőknek és a Jóistenek.

Nagyon jó volt. Úgy érzem gazdagodtam és erősödött a hitem. Köszönöm.