Missziói hírek | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

Missziói hírek

Kedves Testvérek!

A Bethesda kórház megkeresett, hogy koordináljam az önkénteseket, akik maszkot varrnak a munkatársaiknak. Magam is meglepődtem, hogy mennyien jelentkeztek a felhívásra, volt olyan, aki 1500 maszk anyagot beavatott, kiszabott, volt, aki szállított és 44-en jelentkeztek varrásra. Többek között a mi gyülekezetünkből is dolgoznak több száz maszkon.

Beszterczey Andrásnak is elküldtem ezt a lehetőséget, most a Kálvin otthon lepődőiből készül az időseknek és a munkatársaknak maszk.

További folyományként, sikerült a gyülekezet részére is 300 maszkra való anyagot elhozni adományként.

Így akinek van varrókapacitása és kedve, nálam a misszio@gyulekezet.hu mail címen jelentkezhet, hogy nálunk a gyülekezetben is legyen maszk a munkatársaknak, szolgálóknak.

Kicsi Csillagvirág Bölcsődénk bezárt, de “digi bölcsiként” minden másnap találkozunk, énekelünk, mesélünk a bölcsőde munkatársaival, így is támogatva egymást. Ha valaki szeretne ezekhez a 10 órakor kezdődő félórás alkalmakhoz csatlakozni, szintén mailen jelezze.  

A hitoktatók a honlapon található gyermekeknek szóló linken folytatják a Hét legszebb óráját, hogy a gyerekekkel is együtt lehessünk, mert hiányoznak nekünk és szeretettel gondolunk rájuk.

A Budabál, amin még egy másik világban találkoztunk egymással és kárpátaljai vendégeinkkel 400000 forint adománnyal, tudja támogatni a Nagydobronyi Református Líceumot. 

Folyik az iskolai hitoktatás és nemcsak a gyerekekkel kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szülők is igénybe veszik a beszélgetés lehetőségét.

Maradjon meg a hit, a remény és a szeretet!

Áldás, békesség: Fördős Kata, missziói gondnok

+36/30-488-82-54