KORÁBBI BUDAI PRESBITEREKKEL TALÁLKOZTUNK | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

KORÁBBI BUDAI PRESBITEREKKEL TALÁLKOZTUNK


Október a reformáció hónapja, és ennek okán már sok-sok éve október-november folyamán mindig találkozót szervezünk a budai gyülekezetben korábban presbiterként szolgálók részére. Az idén is elküldtük a meghívó leveleinket, és sokan el is tudtak jönni erre a szép alkalomra.
 
A hónap első vasárnapján már jó ideje Budán mindig úrvacsorai közösséget tartunk. Most is így volt ez, de a mostani egy kicsit különbözött az eddigiektől. A mostani novemberi alkalmainkat a templom belső felújításának elkezdése miatt 123 év után nem a templomban tartozzuk, hanem három helyszínen, négy alkalommal a Szilágyi Dezső téren és közelében. Egy éven keresztül, amíg a felújítások zajlanak így lesz ez. A volt presbitereket a 11 órakor kezdődő úrvacsorás istentiszteletünkre hívtuk, és sokan el is fogadták a meghívásunkat. Voltak, akik egészségügyi állapotuk miatt nem tudtak eljönni, rájuk imádságban gondoltunk. 
Illés Dávid vezetőlelkész köszöntötte az egybegyűlteket, majd röviden beszámolt a templomunk belső felújításával kapcsolatos munkálatokról. 
A gyülekezet diakóniai szolgálata finom házi készítésű süteményekkel, gyümölcsökkel várta a kedves vendégeket.
Jó volt együtt lenni, egy órácskát együtt eltölteni! 
Ha Isten megengedi jövőre újra találkozunk!
 
Csenki Zsuzsanna
diakóniai gondnok

flottás telefon: + 36 30-618-1069
www.gyulekezet.hu