Ha az Úr építi a házat | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

Ha az Úr építi a házat

 
November 18-án szombat délutánra egy kedves meghívást kaptunk Majosházáról a Református Dunamenti Kistérségi Diakóniai Szolgálattól. Hálaadó ünnepséget tartottak az épülő félben lévő Hospice Házban. Beregszászi Marianne áporkai lelkipásztor kezdő áhítata után örömmel tekintettük meg az óvodások és a helyi református iskola növendékeinek kedves műsorát, hallgattuk meg a beszámolót az építkezés körüli nehézségekről, örömökről. Jó volt hallani azt az örömteli hírt, hogy csodák sorozataként az Úr mindig kirendelte azt a segítséget, amire éppen szükség volt a továbblépéshez.
Mert az Úr építi ezt a házat, és mindig időben kirendeli azt az emberi segítséget, amire éppen szükség van.
Hisszük mi is, és ezért  is állunk örömmel az itt szorgoskodók mellé, hogy az Úré ez a ház, ez a szándék. 
 
A Budai Református Egyházközség gyülekezeti termében a Szilágyi Dezső téren december 7-ig láthatók Fegyó Béla ráckevei festő képei, aki korábban negyven festményét ajándékozta oda a hospice ház javára. A most kiállított képek értékesítéséből is szeretné a hospice ház épülését tovább támogatni.
Aki szeretne képet vásárolni keresse a diakonia@gyulekezet.hu e-mail címen  vagy a 30-618-1069-es telefonon a budai diakóniai gondnokot.
 
Mellékelve: 
beszámoló az építkezésről.