Családos hétvége 2020. szeptember 18-20. | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

Családos hétvége 2020. szeptember 18-20.

MEGHÍVÓ

 
CSALÁDOS HÉTVÉGE PILISCSABÁN :
2020. SZEPTEMBER 18 – 20.
 

ÍRJÁTOK BE A NAPTÁRBA ÉS REGISZTRÁLJATOK
  Csakazértis lesz Családos Gyülekezeti Hétvége! 🙂

Kedves Testvéreink!

Tudjuk, hogy a mosoly képes boldoságot generálni, a remény pedig a siker legfőbb előjele. És aki az Úrban bízik, az nem lankad soha. Ezért most még nagyobb lelkesedéssel hirdetjük: lesz idén Családos Gyülekezeti Hétvége, amire szeretettel hívunk Benneteket.
 
Helyszín: Piliscsaba Béthel ház  – csendes környezet az erdő közelében, több kisebb és nagyobb terem, hatalmas kert, fatemplom, kis játszótér.  https://bethel.lutheran.hu/wordpress/ )

Időpont: 2020. szeptember 18. – 20. péntek délutántól vasárnap ebédig.

 
JELENTKEZÜNK!
 
 

Elhelyezés: 2-3-4 ágyas fürdőszobás, felújított szobákban. Ára: teljes ellátással (napi 3x étkezés) felnőtteknek: 6600 Ft/fő/nap + 100 Ft IFA, 3-14 éves korig: 3300 Ft/fő/nap, 0-3 éves korig: ingyenes.

 

Ágynemű ára egyszeri 800 Ft, de lehet hozni is, és akkor ingyenes!

 
 
 
Megjegyzés: szeretnénk létrehozni idén is egy “Testvéri Alap”-ot, ahová fel lehetne ajánlani támogatást azoknak a családoknak, akiknek megterhelő lenne több főre kifizetni a hétvége költségeit. A gyermekeitek részvételi díjának támogatására pedig gyülekezeti támogatást tudtok kérni (50% erejéig). Kérjük, hogy akinek szüksége van anyagi segítségre, az az űrlap kitöltésénél ezt jelezze!

Résztvevők: a gyülekezeti házi csoportok tagjai mellett szeretettel várunk más testvéreket, illetve házi csoportba egyelőre nem járó családokat is, tehát barátokat, ismerősöket is el lehet hívni bátran! 🙂

Gyerekfelügyelet: megszervezzük!

 
JELENTKEZÜNK!

FONTOS!

 

JELENTKEZÉS: kérjük, hogy alábbi űrlap kitöltésével jelezzétek, hogy szeretnétek részt venni a közös Családos Hétvégénken (később még módosítható). Mivel csak a létszám közlése és az előleg befizetése UTÁN tudjuk véglegesen lefoglalni a házat, ezért nagyon fontos lenne, hogy: 

 

1. Mielőbb jelezzetek itt, hogy szeretnétek jönni:

 
JELENTKEZÜNK
 

2. Kérjük, küldjetek előleget (1000 Ft/fő összegben) – így válik véglegessé a foglalásunk.
 

 

Az előleg fizetésének módja: személyesen vagy utalással a 11773425-40539634 számlaszámra (Pompor Zoltán, OTP).

 
 
 

Legyünk együtt újra testvéri közösségben, töltsük meg szívünket örömmel, szeretettel és építsük egymást a hitben reménységgel!
 
 

 

A Családos Hétvége szervezői nevében:
 Pompor Zoli, Torday Gábor, Siba-Rohn Hilda és a többiek… 

z