Családi Kuckó berendezésére adománygyűjtés | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

Családi Kuckó berendezésére adománygyűjtés

Kedves Mamák, Papák, Babák!

Nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy hosszú felújítási munkák után lassan birtokba vehetjük azt az új családi, bababarát gyülekezeti épületrészt, melyet részben pályázati pénzből, részben gyülekezetünk anyagi támogatásával alakítottunk ki. 

A Székely utca Fő utca sarkán lévő épületben a cserkészotthon melletti szárnyat újítottuk fel. Az új részben egy beszélgető szoba, egy hozzá kapcsolódó játszószoba, folyosó, konyha, WC került, kerül felújításra, ahol a jövőben szeretnénk a baba-mama kört, a családos csoportok alkalmait, gyermekfoglalkozásokat tartani szép új környezetben. Nagy öröm számunkra az, hogy lesz egy olyan hely a gyülekezetben, amit a kisgyermekes családok valóban a magukénak érezhetnek.

Sokan munkálkodtak azon, hogy az álomból valóság legyen, ahogy sokan imádkoztak a megvalósulásért. A munkálatok az utolsó fázisban vannak, de sajnos a berendezésre, a szobák „felöltöztetésére” már nem maradt több anyagi forrásunk. Szeretnénk kényelmesen, praktikusan, egységesen berendezni a helyiségeket, ehhez azonban szükségünk van a ti segítségetekre is. Kalkulációk szerint még körülbelül 500.000 forintnyi összeg hiányzik.

Kérjük, hogy aki teheti és örömmel támogatja az új szobák berendezését, az alábbi számlaszámon járuljon hozzá, hogy még karácsony előtt együtt lehessünk az új családi kuckóban.

Bízunk abban, hogy ez összefogással sikerül!

 

Budapest-Budai Református Egyházközség

Számlaszám: 11701004-20060958, Bank neve: OTP Bank

Swift kód (BIC): OTPVHUHB, Iban: HU80117010042006095800000000

Megjegyzés: Családi Kuckó