A Voca Lyrica kórus koncertjéről | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

A Voca Lyrica kórus koncertjéről

A Voca Lyrica kórus volt a vendégünk július 4-én a Szilágyi Dezső téri templomban. Regensburg, Cesky Krumlov, Bécs, Pozsony után Budapesten a mi templomunkban volt a turnéjuk befejező alkalma. 
A koncert perselyadományát a Majosházán épülő hospice ház javára ajánlották fel, sőt még saját adományukkal is megfejelték. 
A koncert előtt és után Fegyó Béla ráckevei festőművész képeiből egy rögtönzött kiállítás is megtekinthető volt a templomban. A képekből történt vásárlások bevétele is a hospice ház építésére kerül felajánlásra. 
Szép zenei élményben lehetett részünk, akik ott voltunk, köszönet és hála az önkéntes szolgálóknak, akik a vendégek fogadásában segédkeztek. 
SDG!

Jó volt együtt szolgálni az Úrnak!
 
Helyes Sarolta, Schön Krisztina, Horváth Endre, Dezső Ditta, Kéry Bence, Vadász Eszter, Horváth Ákos, Csenki Zsuzsa
 
Néhány sor, amit a koncert után a szervezésben segítőktől kaptunk:

 

“Az amerikai vendégeink csodálatosnak és felejthetetlennek mondták a koncertet, de mindazt is, amiben
a Szilágyi Dezső téren részük volt. A megérkezéstől, a szeretetteljes fogadtatástól az utolsó pillanatig, amikor a buszba beszálltak. Sőt a buszban is! Az egyik budai gyülekezeti tag ugyanis a kezünkbe nyomott igen ízletes házi készítésű süteményt és kajszibarackot. Az egész utazásuk legmeghatóbb koncertjeként és találkozásaként beszéltek a tegnapi alkalomról.
 
 

 

Csenki Zsuzsanna
diakóniai gondnok