A gyülekezet szépkorú tagjaival találkozhattunk | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

A gyülekezet szépkorú tagjaival találkozhattunk

Május első szerdáján az idén is találkozhattunk a gyülekezet 75 év feletti tagjaival. Hálásak lehetünk a szép időjárásért, így sokan el tudtak jönni! Hálásak lehetünk a sok gépkocsival szolgálóért is, akik elhozták közénk azokat az idős testvéreket, akik már maguk erejéből nem tudtak volna eljönni.
Hálásak lehetünk továbbá azoknak a segítő kezeknek, akik a sok finom süteményt megsütötték, a szendvicseket elkészítették, a termet berendezték, a virágokat elhozták, a vendégek fogadásában, kínálásában, rendrakásban segítettek, és nem utolsó sorban az igei alkalmat előkészítették, szeretetüket, idejüket, erejüket odaadták, hogy minden szép ékes renddel megtörténhessen ezen a napon.
És mindenek előtt hálásak lehetünk Istennek, hogy most is mindent oly szépen intézett, hogy ez az alkalom is a rátekintés, a hozzá tartozás, a benne való megerősödés alkalma lehetett, mert itt volt köztünk, velünk!

Jó volt az idős testvérekkel, a hitben előttünk járókkal együtt lenni, az igére együtt figyelni, az úrvacsorai közösségben együtt részt venni, a családi napközisek kedves kis műsorát meghallgatni, nekik és egymásnak örvendezni. Tapintható volt a szeretet ezen az alkalmon, hálásak vagyunk Istennek, hogy mi is részesei és segítői lehettünk, hogy létre jöhessen.
Ha Isten megengedi és éltet minket, akkor december első szerdáján újra találkozunk!

a diakóniai szolgálók

Kurkó Csaba fotói az alkalomról itt tekinthetőek meg.