500 év – református értékeink – Kurkó Csaba fotói | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

500 év – református értékeink – Kurkó Csaba fotói

500 év – református értékeink címmel Kurkó Csaba fotóiból készült kiállítás nyílik március 12-én, vasárnap 11:30 órakor a Szilágyi Dezső tér 3-ban a Budai Református Egyházközség nagytermében.

MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK.

 

Kurkó Csaba nyolc éve jár a gyülekezetünkbe. Felnőttként konfirmált 2010-ben, azóta a Forrás és Mustármag csoport tagja. Önkéntes szolgálataival segíti a gyülekezeti diakóniát, rendszeresen készít fotódokumentációt a gyülekezeti alkalmainkról, családi napokról, szabadtéri istentiszteleteinkről, Budabálról, Szeretethídról, szórvány gyülekezetekben és határon túli kapcsolatainknál tett látogatásainkról a honlapunk számára.

Az Ökogyülekezet mozgalom első fotópályázatának első helyezettje lett a közös madáretető készítés alkalmával készült fotóival.

 

Már egy alkalommal pár éve volt kiállítása a gyülekezeti kisteremben. Most a Reformáció 500. évfordulójára tekintve a református értékeinket megörökítő képeiből készült kiállítással ajándékoz meg bennünket.

A kiállítás május közepéig tekinthető meg a vasárnap délelőtti istentisztelet után és a gyülekezeti alkalmaink előtt, a lelkészi hivatallal egyeztetett időpontban.