2019 Budabál | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss

2019 Budabál

 

Mint az elmúlt 15 évben, ebben az esztendőben is báloztunk. Mire mindent megszerveztünk, összeállítottunk, megbeszéltünk, leírtunk, meg és betanultunk, megvettünk, összeszereltünk, megrendeltünk, elkészítettünk mi szervezők, szereplők, segítők már tudtuk egy különleges estének leszünk részesei.

S mikor eljött a kapunyitás és megérkeztek a vendégek és elkezdődött a műsor éreztünk, hogy valóban áldott alkalom vár ránk.

A köszöntők – IllésDávid esperes és Bessenyey Bálint főgondnok – a szeretetről, az örömről, a felvidéki oroszkai gyülekezet lelkipásztora Tóth Árpád a háláról, díszvendégünk Dévai Nagy Kamilla művésznő közösségről beszélt. És az este mindegyikkel megajándékozott bennünket.

Köszönet illeti támogatásukért a Zsu-Ann éttermet, a Lajter Light, a Localfixer, a Flowerstore cégeket és a Budavári Önkormányzatot.

A fellépők – nyitótáncosok, Illés együttes, Super Troupers, Tabulatúra, Lilkó diszkó – odaadásukkal, a szolgálók – fények, hangok, berendezés, ruhatár, koktélbár, fotó, étkezés, büfé, pakolás – fáradhatatlanságukkal megfényesítették az estét és a több, mint kétszáz ember ismét úgy gondolta jó nekünk együtt lenni.

Köszönet mindenkinek, aki fontosnak érezte az oroszkai gyülekezet sorsát, a templomépítést és idejét, energiáját, adományát adta, hogy október 6-án ismét együtt lehessünk a templom felszentelésén.

 

Fördős Kata missziói gondok

Árvai László

Lajter Magdi

Lajter Péter

Samu József szervezők