Istentiszteletek május 31-én, június 1-én! | Budai Református Gyülekezet
Pages Menu
Rss
Istentiszteletek  május 31-én, június 1-én!

Istentiszteletek május 31-én, június 1-én!

Május 31-én  pünkösdvasárnap

9 órakor a templomkertben tartunk istentiszteletet, úrvacsorával. (Aki szeretne, hozhat magával kenyeret és bort, vagy pedig érintésmentesen tudjuk adni a jegyeket)

10 órakor   szabadtéri autós istentiszteletet lesz az őrmezői P+R parkolóban! (Lesz youtube közvetítés, Pax Tv-n felvételről lesz adás!) (Aki szeretne, hozhat magával kenyeret és bort, vagy pedig érintésmentesen tudjuk adni  jegyeket, illetve az online istentiszteleten az otthon lekészített kenyérrel és borral lehet venni az úrvacsorát)

18 órakor online könnyűzenés istentisztelet (az online istentiszteleten az otthon lekészített kenyérrel és borral lehet venni az úrvacsorát)

Június 1-én, pünkösdhétfőn: 

10 órakor online istentisztelet (az online istentiszteleten az otthon lekészített kenyérrel és borral lehet venni az úrvacsorát)

A rendőrségen bejelentett és jóváhagyott alkalom. Ez olyan lesz, mint egy autós mozi! Gyere autóval, és legyünk együtt,! A veszélyhelyzet szabályait tartsd be, de hitéleti célból elhagyhatod otthonodat! Imádkozzunk és dicsérjük együtt Istent! Gyere időben! Hozz magaddal énekeskönyvet, (A4-es) papírt, (filc)tollat. Ragassz az autód üvegére belülről üzenetet a többieknek

Pontos helyszín: Őrmező P+R P1 parkoló. A sorompón be kell hajtani, majd jobbra, és a parkoló jobb hátsó felé kell menni

Google térkép: 

GPS-koordináták: 47.46314745; 19.01802015

 

 

Este 18 órakor online  könnyűzenés istentisztelet lesz 18 órakor.

 Youtube csatornánkon vagy Facebook oldalunkoncsatlakozhatsz. Ha feliratkozol  akkor közvetítésünkről emailben kaphatsz értesítést. 

Igehirdető: Illés Dávid

Korábbi istentiszteleteinket meg lehet tekinteni Youtube csatornánkon.

Az istentiszteletről visszajelzést küldhet  IDE KATTINTVA! 

Az istentiszteletek közvetítése a kezdőlapon automatikusan elindul vagy ide kattintva indíthatja el.